Tækker Rådgivende Ingeniører  
Tækker
Group
Tækker
Rådgivende Ingeniører
Tækker
Administration
Tækker
Udlejning og Salg
Tækker
i Berlin
Sitemap Søg

Niels-Peter Mohr

Planchef

Jeg er uddannet byplanlægger fra Arkitektskolen i 1989. Har tillige et bifag i samfundsfag og praktisk erfaring fra byggepladser og tegnestuer i Nordjylland, København, på Færøerne, i Zambia og i Libyen. Siden min uddannelse har jeg arbejdet med strategisk byudvikling i 4 kommuner, senest 18 år som Kommuneplanchef i Aarhus Kommune. Her var jeg også "udlånt" til The Union of The Baltic Cities, hvor jeg i 8 år var formand for Planning Cities Commission.

Pr. 1. august 2018 er jeg ansat i Tækker. Her skal jeg hjælpe med at planlægge og udvikle Nye og andre byudviklingsprojekter. Nye er et enestående, visionært projekt og en hjørnesten i udviklingen af Aarhus, og det glæder mig, at jeg på denne måde kan være med til at realisere den overordnede planlægning, jeg tidligere har arbejdet med.

Jeg er gift med Uta, vi har tilsammen 4 voksne børn og 2 børnebørn. Vi bor i Rostock, hvor Uta arbejder, og hvor vi har en stor og god vennekreds og familie. I fritiden holder vi af at rejse, vandre, stå på ski, spille tennis, løbe lidt, svømme lidt, feste og dovne. Når jeg får tid, vil jeg "snitte" et nyt køkken.

Kontakt

Mobil +45 20 82 39 20
Telefon +45 86 19 18 44
Niels-Peter


Niels-Peter Mohr